perjantai 13. syyskuuta 2013

Bloggaajat ja sosiaalinen media koulutustilaisuus

Sain eilen hienon mahdollisuuden osallistua Pivon, Okimo Clinicin ja Pohjolan järjestämään Bloggaajat ja sosiaalinen media -iltaan. Illan aikana meille esiteltiin uusi mobiilisovellus Pivo, joka toimii lompakkona älypuhelimessa.


Omasta mielestäni ehdottomasti parasta tässä sovelluksessa on oman kulutuksen seuraus- ja ennustusominaisuus sekä se, että Pivo-sovellus pitää kaikki kanta-asiakaskortit ja tarjouskupongit tallessa! Pööfeeekt! Mulla ainakin hukkuu aina kaikki tarjouskupongit viimeistään siinä vaiheessa, kun olen vihdoin saanut ostettua ne viisi kahvia ennen sitä kuudetta ilmaista :D


Pivo on siis älylompakko puhelimessa, jolla pystyy helposti seuraamaan omaa kulutusta sekä saldotietoja ilman monien tunnuslukujen näppäilyä ja lisäksi se pitää kaikki alennuskupongit samassa paikassa tallessa. Pivon voi ladata maksutta iPhone ja Android –puhelimiin ja syyskuun lopulla myös Windows-puhelimiin. Pivo toimii tällä hetkellä OP-verkkopalvelutunnuksilla, toivottavasti pian myös muilla tunnuksilla, sillä itseäni kiinnostaisi kovasti päästä kokeilemaan sovellusta!
 
 
Illan aikana saimme hyppysiimme Bloggaajat ja sosiaalinen media -raportin, jossa kerrotaan kattavasti bloggaamisen ja sosiaalisen median yhteydestä toisiinsa. Saimme paljon hyviä vinkkejä mm. instagramin ja twitterin käyttöön :) Tykkääkö lukijani seurailla blogeja itse blogin lisäksi myös esim. Instagramin tai Faceboogin kautta, vai riittääkö "pelkkä" blogin lukeminen? Olisi mielenkiintoista kuulla!


Ilta oli oikein mielenkiintoinen ja oli supermukava tutustua bloggaajatyttöihin Enniin ja Janikaan! Toivottavasti tavataan pian taas ;) Kiitos paljon ihanasta illasta herkullisine tarjoiluineen! :)

3 kommenttia:

  1. Oonko toi minä tuossa kuvissa? :D Onko mulla oikeasti jo noin paljon juurikasvua! Saanko muuten lainata omassa blogissa ylintä kuvaa lähteen kera? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se olet sinä! :D Mutta tyvikasvuhan on tällä hetkellä tosi tyylikäs eli ei mitään hätää! ;)

      Joo tottakai saat lainata kuvaa ja kiva jos mainitset lähteen! :)

      Poista
    2. Haha en huomannut! ;D Kiitos, totta kai :)

      Poista